L'Oficina d'Atenció Ciutadana reprèn l'atenció presencial només amb cita prèvia

banner cita prèviaL'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament torna a atendre presencialment a partir del dilluns, 18 de maig, però serà obligatori demanar cita prèvia a través del formulari de la pàgina web o al telèfon 93 753 98 00.

L'Ajuntament reprèn l'atenció presencial, però ho farà només amb cita prèvia per evitar aglomeracions. Aquest divendres s'ha posat en marxa el sitema per demanar-la a través de la pestanya “Cita prèvia” del web municipal que permet escollir el tipus de tràmit que es vol fer; escollir dia i hora i omplir les dades personals. Un cop validada la sol·licitud es rebrà al correu electrònic indicat un codi QR amb la confirmació de la cita, dia i hora. Aquest codi QR s'haurà de validar al gestor de torn de l'OAC el dia de la cita. També es pot sol·licitar la cita prèvia trucant al 93 753 98 00. 

recomanacions OAC

OAC

El personal municipal atendrà la ciutadania amb els corresponents equips de protecció individual. Es recomana a les persones usuàries que també portin mascareta.

Per evitar aglomeracions i garantir la distància de seguretat, l'OAC ha canviat la porta d'accés. Ara l'entrada està situada al vestíbul de l'edifici de l'Ajuntament, just davant de la Policia Local. La porta exterior de vidre (antiga entrada), ara serà la sortida.

OAC

OAC

Tot i la represa de l'atenció presencial es recomana que, en la mesura que sigui possible, es facin els tràmits de forma telemàtica a través del registre electrònic disponible les 24 hores del dia. Recordeu que teniu a la vostra disposició un servei d'assistència en la tramitació electrònica que us ajudarà a realitzar els tràmits electrònics. Per fer-lo servir truqueu al 930 267 225 (de 8h a 20h) o envieu un correu electrònic a: oac360@vilassardedalt.cat.

15/05/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:55