El Conseller d'Interior, Miquel Buch, presideix la Junta Local de Seguretat

Junta Local de Seguretat amb el Conseller Miquel BuchDilluns a la tarda es va celebrar una Junta Local de Seguretat que va estar presidida pel Conseller d'Interior, Miquel Buch, i per l'alcaldessa Carola Llauró i que va servir per analitzar la situació, en matèria de seguretat, al municipi i al Baix Maresme. Abans de començar la reunió de treball, el Conseller va signar el Llibre d'Honor de l'Ajuntament.

A la reunió de treball també hi van participat representants de l'Ajuntament com el regidor de Seguretat, Benet Oliva i l'Inspector en Cap de la Policia Local, Josep Lluis Vargas; el director general d'Administració de Seguretat de la Generalitat, Jordi Jardí; membres de les associacions veïnals i els diferents cossos de seguretat i prevenció: Mossos d'Esquadra, comandaments de la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia i els Bombers.

Junta Local de Seguretat amb el Conseller Miquel Buch

Junta Local de Seguretat amb el Conseller Miquel Buch

La Junta va servir per valorar i analitzar la situació actual de la seguretat pública en el municipi i concretar les futures polítiques que s'hauran de recollir el nou Pla Local de Seguretat. D'altra banda, es van posar en comú els plans d'emergències, les mesures de seguretat, els mitjans i els procediments establerts de col·laboració, coordinació i cooperació dels cossos i els serveis de seguretat que actuen en el municipi.

03/03/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56