En marxa el projecte de Diversificació Curricular als dos centres de secundària del municipi

imagen curriculumEl passat mes de gener es va posar en marxa el projecte de Diversificació Curricular a l'escola Sant Jordi  a través  d'un conveni signat entre l'Ajuntament i el Departament d'Educació. Aquest projecte ja fa uns anys que es porta a terme a l'IES Jaume Almera on ja està consolidat  amb molt bons resultats.

El projecte de Diversificació Curricular, inclòs dins el programa d'Atenció a la diversitat dels dos centres educatius, va dirigit a alumnes de 3r i 4t d'ESO  que no estan en disposició d'aconseguir aquest títol per motius diversos.

Els objectius del projecte són els de facilitar l'obtenció del títol d'ESO, reduir l'absentisme escolar i motivar l'alumnat per continuar amb els seus estudis. En aquest sentit, el projecte de Diversificació Curricular adapta el currículum escolar amb la realització de pràctiques laborals en empreses de la zona i/o en els diferents departaments de l'Ajuntament. També adapta els continguts escolars establerts a 3r i4t d'ESO i planifica crèdits variables  impartits per tècnics municipals on es treballen els hàbits saludables, la formació i la inserció laboral, l'educació emocional i la perspectiva de gènere.

El projecte  implica directament a l'Ajuntaments, en aquest  cas la Regidoria d'Educació i Atenció Social designant un tècnic/a com enllaç directe amb els centres educatius, centres de pràctiques i altres professionals.

Els serveis i entitats implicades són:
La Brigada Municipal, el Casal de dia, l'Escola Bressol Can Roura, l'Aula Municipal de Música, la Piscina Municipal, el Centre Obert, el Refugi municipal de Vallmorena, el Servei de Joventut, la Biblioteca Can Manyer, L'escola Immaculada, l'escola Francesc Macià, Rodi motor, Restaurant Can Feliu etc.

Actualment gaudeixen d'aquest projecte un total de 14 alumnes, 11 alumnes a l'IES Jaume Almera i 3 a l'IE Sant Jordi.
Per a més informació, podeu contactar amb domenechps@vilassardedalt.cat o bé al telèfon 93 753 00 08.

07/02/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56