S'obren les inscripcions per al III Simposi In Maritima

In maritima 2020El Museu Arxiu de Vilassar acollirà, el proper 4 de juliol, la tercera edició del Simposi In Maritima centrada, aquest any, en el món de la mort al Maresme Medieval. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 10 de juny.

L'Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen In Maritima III Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme Medieval que proporciona un fòrum bianual on es presenten els treballs més recents sobre la història i el patrimoni medieval del Maresme. A punt d'arribar a la tercera edició, el certamen In Maritima ha esdevingut un espai d'intercanvi de coneixement únic per redescobrir el passat medieval de la nostra comarca. Aquesta tercera edició del Simposi se centrarà en l'anàlisi del món funerari al maresme Medieval amb el títol Omnia mors aequat. El món de la mort al Maresme medieval.

Les Jornades, que es realitzaran el dissabte 4 de juliol de 2020 al Museu Arxiu de Vilassar, consten d'unes ponències centrals i un espai reservat per a les Comunicacions dels estudiosos comarcals.

Les inscripcions gratuïtes a títol personal es poden fer fins al 10 de juny de 2020 i tots aquells que que vulguin presentar comunicació (títol i resum) ho han de fer amb data límit del 31 de maig de 2020. Podeu enviar la vostra inscripció al correu: museu@vilassardedalt.cat

Ja podeu consultar el tríptic informatiu:

04/02/2020
Fins el 31/12/2021
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2021 11:56