1a Fira d'orientació laboral i educativa a Vilassar de Dalt

Última revisió 24-01-2023 12:58
24/01/2023

Vilassar de Dalt acollirà els dies 14, 15 i 16 de febrer la 1ª Fira d’Orientació Laboral i Educativa organitzada per la Fundació Gentis en col•laboració amb els  ajuntaments de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents opcions formatives els serveis del territori.

La 1ª Fira d’Orientació Laboral i Educativa comptarà amb xerrades sobre recerca de feina, mercat laboral, opcions formatives, emprenedoria, processos de selecció, rendiment i èxit laboral. A més, també hi haurà punts d’orientació laboral i educativa durant tota la jornada amb atenció individualitzada. Es tracta d’una iniciativa adreçada a famílies, centres educatius i formatius i totes les persones en recerca de recursos de millora de la seva ocupabilitat i/o formació acadèmica.

Què es podrà trobar a la fira?
-              Recursos al Maresme i del teu municipi
-              Itineraris formatius
-              Mindfullness
-              Mobilitat internacional
-              Marca personal
-              Tips per l’èxit d’una entrevista
-              Eines d’entrenament i com superar obstacles
-              Orientació personalitzada i individualitzada durant tota la jornada en orientació laboral i/o orientació educativa

La fira es farà de manera simultània a Vilassar de Dalt i Premià de Dalt en diferents horaris de matí o tarda, podeu consultar el calendari d’activitats.

Més informació:  promocioeconomica@vilassardedalt.cat

Fira d'orientació laboral i educativa
Fira d'orientació laboral i educativa