El comerç de Vilassar se suma als 10 anys de Revela'T amb una gimcana

Última revisió 06-09-2022 13:34
06/09/2022

Del 9 al 30 de setembre podeu participar a la gimcana del comerç de Vilassar i el Festival Revela'T i aconseguir tres vals de 100 € per gastar al comerç local. 

Amb motiu dels 10 anys del Festival Revela’t l'àrea de Promoció econòmica i el comerç de Vilassar organitzen una gimcana de preguntes relacionades amb el festival amb un sorteig final. L’objectiu és relacionar el comerç local amb el festival per tal d'acostar-lo a totes les persones que visiten Vilassar durant aquestes dates.

Entre el 9 i el 30 de setembre, 20 establiments tindran una imatge o cartell d’aquests 10 anys de Revela'T al seu aparador. Per participar a la gimcana només caldrà respondre les 20 preguntes del fulletó mirant cadascun dels cartells que hi haurà als establiments (indicats a l'inici de cada pregunta). Una vegada estigui tot complet s’haurà de dipositar el paper a l'urna que hi haurà al punt d’informació del Revela’t a la Fàbrica de Cal Garbat.

El fulletó estarà disponible a tots els establiments perquè la gent el pugui agafar i començar el circuit d’aparadors. També el podeu descarregar clicant aquí.

Sorteig
Sorteig

Documents adjunts