Engega la segona edició dels Pressupostos Participatius

Última revisió 10-03-2022 10:45
07/03/2022

L’Ajuntament posa en marxa, aquest mes de març, la segona edició dels Pressupostos Participatius a Vilassar. En aquesta ocasió la ciutadania podrà escollir la destinació de 185.000 euros dels pressupostos de l'any vinent, 50.000 euros més que en l’edició passada. Es poden consultar tots els detalls del procés a través del web participa.vilassar.cat.

El proper dijous 10 de març donarà el tret de sortida la segona edició del procés dels Pressupostos Participatius. Ho farà amb una sessió informativa i de presentació de propostes que tindrà lloc a la sala polivalent L’Estrella, a les 19 h.

A partir d’aquest moment es podran presentar propostes fins al 31 de març. Poden presentar-hi idees totes aquelles persones que viuen, treballen o tenen algun vincle amb el municipi. Les propostes han de complir algunes condicions bàsiques com per exemple que han de ser propostes d'inversions d'interès públic, que no superin els 185.000 euros i que siguin perdurables en el temps. Han de respectar el marc jurídic vigent i no poden contradir els plans municipals aprovats, entre d’altres requisits que es poden consultar al web.

Com en l’edició anterior, hi haurà dos canals per presentar propostes:  a través del web participa.vilassar.cat o amb la butlleta que acompanya el tríptic informatiu que es repartirà casa per casa i que s'haurà de dipositar a les urnes que hi haurà als següents equipaments:

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)
Biblioteca can Manyer
Mercat municipal can Robinat
Espai Civic Les Escoles (can Pons)