Èxit de la primera jornada Speed Networking del Servei de Promoció Econòmica

Última revisió 16-05-2022 09:38
16/05/2022

El passat divendres 13 de maig, es va celebrar la primera jornada Speed Networking, unes pràctiques que posen en contacte els usuaris i usàries dels programes ocupacionals de l’Ajuntament i la Fundació Gentis i diferents empreses de la comarca per facilitar l'accés al món laboral d'aquestes persones. L'acció, que es va celebrar al pati del Museu Arxiu, s'ha dinamitzat des del Servei de Promoció Econòmica municipal.

 

 

Abans de començar Speed Networking, l'alcaldessa, Carola Llauró, va donar la benvinguda als i les participant i a les diferents empreses que s'han ofert a col·laborar amb aquesta acció que obre les portes a persones en risc d'exclusió a trobar un lloc de treball. L’activitat consistia a realitzar una ronda d’entrevistes individuals. Cada participant disposava de dos minuts per presentar-se davant de cada empresa. Amb això, les empreses van tenir l’oportunitat de conèixer les persones candidates en la seva cerca activa d'ocupació i, d'altra banda, els usuaris i uauàries van poder viure l’experiència d’entrevistar-se i posar a prova les seves competències.

Per concloure la jornada es va fer una taula rodona on les empreses van comentar els aspectes més rellevants de la dinàmica i la valoració dels participants.