Finalitza el programa Singulars per a joves, amb 13 incorporacions al món laboral

Última revisió 04-10-2022 12:01
04/10/2022

En el marc dels programes formatius i ocupacionals que s’impulsen des del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, ha finalitzat amb èxit el programa Singulars coordinat per la Fundació Gentis, amb la participació de 18 joves d'entre 16 i 29 anys que durant deu mesos han treballat diferents habilitats professionals i vocacionals a l’Espai Cívic Les Escoles. 13 d'aquestes persones han trobat feina i 3 han retornat als estudis.

Al llarg del programa les persones joves participants han tingut l'oportunitat de formar-se en diferents sectors professionals com la logística, els esports, i la gestió web, a més de tenir l'oportunitat de visitar més de 15 empreses i donar suport a accions de voluntariat dins del municipi. Alhora, també s'ha fet un acompanyament individual i grupal a l'orientació laboral i educativa per adquirir un millor coneixement de les seves competències i habilitats de cara a trobar feina i/o tornar a sistema educatiu.

El programa finalitza amb un total de 13 persones que han trobat feina i 3 persones que han retornat els estudis. El programa Singulars tornarà a començar el gener de 2022 per a joves de Vilassar de Dalt.

Més informació: promocioeconomica@vilassardedalt.cat