Jornada de càstings per treballar a Horrorland Park, a Illa Fantasia

Última revisió 14-09-2022 14:43
14/09/2022

Després de la temporada d'estiu, el parc aquàtic Illa Fantasia ja es prepara per viure la segona edició d'Horrorland, el parc temàtic del terror que s'hi instal·larà del 15 d'octubre al 13 de novembre. Com en l'edició passada, els organitzadors han obert una convocatòria de selecció de personal i, aquest dimecres 14 de setmebre, es porten a terme les audicions i els càstings per poder cobrir els 220 llocs que s'ofereixen. 

Horrorland, el parc del terror ubicat a Illa Fantasia ja prepara la seva quarta temporada, la segona a Vilassar de Dalt, i necessita personal per poder ampliar la seva plantilla. El complex afegirà dues noves experiències a la seva oferta d’atraccions, obrirà nous punts de restauració i oferirà una cartellera d’espectacles i animació de carrer més àmplia.  És per això que el parc busca personal per ocupar les diferents posicions. Els perfils que bsuquen des de l'organització d'Horrorland són des d'actors i actrius, espantadors i ballarins fins a personal per a la neteja i la restauració. En total han de cobrir 220 llocs abans del 15 d'octubre.

Aquest dimecres 14 s'estan fent els castings per a la selecció de personal, un acte en què hi ha assitit l'alcaldessa, Carola Llauró, la regidora Mireia Durany i tècnics i tècniques del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament per tal d'incentivar la contractació de persones de Vilassar. L'any passat gairebé un 20% del personal contractat era del municipi.