L'Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per fomentar el comerç local

Última revisió 20-06-2022 10:14
20/06/2022

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha aprovat les bases específiques per sol·licitar subvencions a per fomentar l’obertura de comerços locals i hi destina una partida de 5.000 €.

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt, conscient que el teixit comercial i empresarial local és bàsic per la dinamització econòmica de la vila, vol potenciar, mitjançant aquesta convocatòria, la creació d’una partida pressupostària de 5.000,00 euros per a aquelles persones o entitats que sol·licitin l’obertura d’un establiment comercial de béns o serveis o professional autònom amb domicili social públic dins les condicions que s’esmenten en el terme municipal de Vilassar de Dalt. Seran subjecte d’aquesta subvenció les activitats que fomentin el comerç urbà, que complementin o supleixin la competència municipal, responguin a les necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi.

  • A qui va adreçat? S’hi poden acollir autònoms i empreses comercials i de serveis amb establiments a peu de carrer o amb domicili social públic al municipi de Vilassar de Dalt.
  • Quantia de l'ajut: S'estableix un ajut en forma de prestació econòmica de pagament únic de 300,00 euros.
  • Presentació de sol·licituds: L’ajut es pot tramitar telemàticament juntament amb tota la documentació a través del Registre de l’Ajuntament a partir de l’endemà de la publicació a l’e-Tauler i finalitzarà el 30 de novembre de 2022.

Sol·licitar a través de: https://seuelectronica.vilassardedalt.cat/OAC/CdT.jsp

Bases publicades: https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=366987&idens=821400000

Comerç
Comerç