Nou curs d'atenció sociosanitària a Vilassar

Última revisió 01-02-2022 10:57
31/01/2022

Vilassar de Dalt acollirà, a partir del proper mes d'abril, un nou curs subvencionat d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials per a persones en recerca de feina.

Entre el 5 d'abril i el 14 de setembre, Vilassar acollirà un nou curs de Certificat de professionalitat d'Atenció a persones dependents en institucions socials. Es tracta d'una formació 100% subvencionada amb preferència per a persones en recerca de feina. 

Requisits d'accés:  

  • Títol de Graduat en Educació Secundaria Obligatòria, EGB o equivalent.
  • Estar en possessió d’un Certificat de Professionalitat de Nivell 2.
  • Estar en possessió d’un Certificat de professionalitat de nivell 1 de la mateixa família professional i àrea a la que es vol accedir
  • Complir els requisits acadèmics d’accés als cicles formatius de grau mig o haver superat les corresponents proves d’accés regulades per les administracions educatives.
  • Tenir superada la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys i/o 45 anys.

Si no es pot acreditar documentalment aquests requisits cal superar unes proves d’avaluació de les competències clau de matemàtiques i comunicació lingüística.

Les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç adjuntant els següents documents: DNI, certificat formatiu / títol i DARDO conforme la persona està apuntada a l'Oficina de Treball. 

Curs atenció
Curs atenció