Nova iniciativa formativa en l'àmbit ocupacional

Última revisió 09-02-2022 09:29
09/02/2022

El Servei de Promoció Econòmica de Vilassar impulsa una nova acció formativa per promoure la recerca activa de feina entre les persones demandants d’ocupació en risc d’exclusió social.

 

En el marc dels Programes de mesures actives d’inserció a les persones demandants d’ocupació en risc d’exclusió social, el dimarts 8 de febrer un grup de 10 participants van realitzar una acció d’aprenentatge directe presentant el seu currículum a 18 establiments comercials de Vilassar de Dalt. Aquests programes tenen per objectiu donar eines als usuaris per tal que afavoreixin la seva autoestima i que els permeti presentar la seva candidatura laboral a les empreses.

Aquests programes de formació i inserció, coordinats des del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilassar estan impulsats per la Fundació Gentis, gràcies a diferents línies de suport del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Formar les persones, promoure la recerca activa de feina i fomentar el coneixement dels recursos del Servei d’Ocupació Local entre el teixit econòmic de Vilassar són els objectius principals d’aquesta iniciativa.