Taller sobre els canvis a l'adolescència

Última revisió 21-10-2021 14:52
21/10/2021

Des del Centre Obert organitzen una xerrada-taller oberta i adreçada a pares i mares amb fills/es preadolescents i adolescents que tindrà lloc el proper dilluns 25 d' octubre a les 19h a l'Espai cívic Les Escoles. Per assistir-hi cal inscripció prèvia a través dels mails: domenechps@vilassardedalt.cat o bé rangelrf@vilassardedalt.cat per temes d'aforament.

El taller tracta sobre els canvis a l'adolescència i de com educar afectiva i sexualment a casa. Parlem de quins canvis es produeixen en aquesta etapa i també de la gestió d'emocions. També es treballaran casos concrets sobre diverses situacions relacionades amb la sexualitat i l'afectivitat durant aquesta etapa per donar eines de com gestionar-les. Per últim, es donaran una sèrie de recursos i eines per resoldre dubtes i parlar sobre aquests temes dins de l'àmbit familiar i poder ampliar tota la informació treballada al taller.

El taller està dirigit a famílies que tinguen fills o filles cursant secundària.

Cal inscripció prèvia a través dels mails a: domenechps@vilassardedalt.cat o bé rangelrf@vilassardedalt.cat per temes d'aforament.

Xerrada adolescència
Xerrada adolescència