Comença la fase final de votació dels Pressupostos Participatius de Vilassar

Última revisió 25-05-2021 11:02
17/05/2021

Aquest dilluns 3 de maig s'ha obert el període de votació per escollir les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2020-2021. Després de tot el procés, han quedat 12 propostes finalistes de les quals en sortiran les guanyadores i que, per tant, es faran realitat amb 135.000 € euros del pressupost municipal.

 

Durant 15 dies es poden votar 3 de les 12 propostes finalistes en el procés dels pressupostos participatius que s'estan portant a terme a Vilassar. Les que obtinguin més vots són les que l'Ajuntament executarà per un import de 135.000 € euros del pressupost municpal. A causa de la pandèmia de la Covid-19, es recomana votar a través del web participa.vilassar.cat. Tot i així, s’han previst quatre urnes en diferents emplaçaments per votar presencialment amb la butlleta que rebreu a casa en els propers dies.

 

 

QUI POT VOTAR I QUINES DADES NECESSITO PER FER-HO?

Poden votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans de l’1 de març del 2021, i que estiguin empadronades a Vilassar de Dalt abans d’aquesta data. Només necessiteu el número de DNI (8 dígits+lletra) o, en el cas de no tenir-ne, la targeta de residència (X, Y o Z +7 dígits+lletra) o el passaport (si no teniu DNI o NIE caldrà posar el número de passaport tal i com es va entrar en el registre d’empadronament de l’Ajuntament). També haureu d’indicar la vostra data de naixement.

QUANTES PROPOSTES PUC VOTAR?

De les 12 propostes que han passat a la fase de votació en podeu votar 3 com a màxim.

COM I FINS QUAN PUC VOTAR?

Podeu votar del dilluns 3 de maig fins al diumenge 23 de maig de 2021.

Podeu votar de dues maneres:

  • Presencialment dipositant la butlleta que rebreu a casa a les urnes habilitades per fer-ho i que trobareu als següents emplaçaments:
  • Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC)
  • Mercat Municipal Can Robinat
  • Espai Cívic Les Escoles
  • Biblioteca Can Manyer