El Revela'T a les escoles de Vilassar

Última revisió 06-10-2021 12:39
06/10/2021

El Festival Revela'T també es viu a les escoles de Vilassar de Dalt a través de tallers i visites guiades a les exposicions especialment pensats perquè l'alumnat descobreixi tots els vessants de la fotografia analògica.

Un total de 195 alumnes dels centres educatius de Vilassar (l’escola Francesc Macià, institut Jaume Almera, IE Sant Jordi i l’escola Immaculada) han participat durant la darrera setmana de setembre als tallers fotogràfics amb el fotògraf i artista Ilan Wolf a les antigues escoles Joan Maragall i a les visites guiades a la fàbrica de Cal Garbat. 

Aquestes activitats, organitzades per la regidoria d’Educació i el Festival Revela’T, i finançades per l'Àrea d'Educació, s'han impulsat per tal que el Festival Revela’t arribi a la major part de l'alumnat i el professorat com a referent internacional en fotografia analògica contemporània, puguin acostar-se a la temàtica del festival, conèixer-lo en profunditat i ser-ne part activa.

Les exposicions del festival estaran obertes fins al 12 d’octubre: els caps de setmana, ininterrompudament de 10.00 a 21.00 h. i entre setmana amb una pausa per dinar.