Es presenta l'informe de Defensa ciutadana de l'any 2019

Última revisió 27-11-2020 12:55
27/11/2020

7 expedients oberts el 2019 i 7 sol·licituds d'ofici. Aquestes són les grans xifres de l'Informe Anual de Defensa Ciutadana que es va presentar durant el passat ple del mes de novembre.

El passat ple municipal del mes de novembre va acollir la presentació de l'Informe anual de Defensa Ciutadana elaborat per Jaume Solé, l'actual Defensor de la Ciutadania de Vilassar de Dalt. En el document s'hi detallen totes les actuacions que la institució ha dut a terme durant el 2019 i s'hi presenten estadístiques de tipologia i resolució així com propostes de millora de l'actuació municipal derivades de les consultes i casos atesos.

Durant el 2019, doncs, el defensor de la ciutadania ha atès 7 casos oberts i 7 actuacions d'ofici. Per àrees, les de manteniment i via pública són les que recullen més casos atesos.
Entre les recomanacions emeses pel defensor en el seu informe anual destaca l’erradicació del silenci administratiu, la millora de la comunicació, la difusió de la pròpia institució de Defensa ciutadana i la promoció de la participació ciutadana.

Consulteu tota la informació del servei i el seu funcionament clicant aquí.

Podeu consultar l'informe al document adjunt.
 

Et pot interessar