Èxit de participació a la 1ª Fira d'Orientació laboral i Educativa

Última revisió 17-02-2023 12:03
17/02/2023

Aquesta setmana s'ha celebrat, al Museu Arxiu de Vilassar, la 1a Fira d’Orientació laboral i Educativa organitzada per la Fundació Gentis amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt que ha reunit gairebé 300 assistents.

Durant 3 dies s’han realitzat al Museu Arxiu 25 càpsules relacionades amb l’àmbit laboral i educatiu amb molt bona acollida per part de les persones participants. Dins de les sessions, es va valorar molt positivament les sessions de Mindfullnes aplicat a la recerca de feina, les xerrades sobre els itineraris formatius, o la teatralització d’errors freqüents durant una entrevista de feina. 

Cal destacar l’assistència de l’Institut Jaume Almera i la Institució Escolar Sant Jordi a les sessions d’orientació educativa. 

Per altra banda, durant totes les jornades es van realitzar diferents orientacions laborals i educatives individuals on es van poder resoldre dubtes i conèixer de primera mà els diferents serveis i recursos del municipi i de la comarca. El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament valora que els gairebé 300 assistents als diferents tallers i conferències avalen la iniciativa amb l’objectiu de facilitar eines per a la millora ocupacional o formativa de la població de Vilassar.


 

Et pot interessar