L'Ajuntament reforça el Servei de Promoció Econòmica

Última revisió 07-10-2021 15:23
07/10/2021

Davant les necessitats socials actuals agreujades per la crisi de la Covid19, l’Ajuntament fa una gran aposta per enfortir el Servei de Promoció Econòmica. Un servei  imprescindible tant pel manteniment del teixit econòmic de Vilassar, com per donar resposta a la població en la recerca de feina.

L’equip de govern ha prioritzat el fet de donar una resposta immediata a les necessitats actuals del Servei de Promoció Econòmica reorganitzant el servei i creant una estructura de personal que pugui atendre les actuals demandes del teixit econòmic i laboral local.

En aquest sentit, i a partir d’ara, el Servei de Promoció està format pel Servei d’Ocupació, que atén a les persones demandants de feina, a les empreses que sol·liciten contractació, els plans d’ocupació i els cursos formatius; una tècnica de Promoció Econòmica, recentment incorporada, que vetlla per dinamitzar el teixit econòmic de Vilassar, des del petit comerç fins a les gran empreses del polígon industrial; i el programa “Pas endavant” que treballa per reforçar l’ocupació, orientant i acompanyant els processos d’inserció laboral de persones en risc d’exclusió social.

Paral·lelament, es porten a terme, dins el mateix servei, diversos programes addicionals:

  • Programa MAIS: es tracta d’un programa de mesures actives d'inserció per a persones que reben la renda mínima d'inserció. Està coordinat per una tècnica a mitja jornada a càrrec de Fundació Gentis i el Servei d’Ocupació de Catalunya.
  • Projecte SIOAS: llorar el nivell d’ocupabilitat de les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%. HI treballen dues persones, una tècnica d’atenció i una prospectora laboral, les dues a càrrec de Fundació Gentis i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament es veu reforçat aquests darrers mesos amb aquest seguit d’iniciatives que tenen com objectiu dinamitzar el teixit econòmic local i promoure la formació i l’ocupació laboral.

 

Dades de contacte:

Servei de promoció Econòmica

Espai cívic Les Escoles

Tel. 93 753 98 00

promocioeconomica@vilassardedalt.cat

 

 

Et pot interessar