Nous cursos formatius al Servei de Promoció Econòmica

Última revisió 11-05-2022 08:49
10/05/2022

Durant l’última setmana d’abril i la primera de maig el Servei de Promoció Econòmica ha organitzat dos cursos relacionats amb l’entorn digital.

El curs Millora l’estratègia digital de la teva empresa (B2B) es va portar a terme els dies 25 i 27 d’abril, de forma on-line, dins el marc del projecte Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona. El curs estava enfocat a les empreses del territori perquè poguessin conèixer les eines de màrqueting digital i les seves possibilitats i poder-les utilitzar adequadament al negoci per millorar-ne els resultats.

Explorem les possibilitats d’Instagram és un curs enfocat als comerços i persones autònomes, portat a terme de forma presencial a l'Espai Cívic Les Escoles. L’objectiu principal és conèixer i experimentar totes les eines i les possibilitats que permet Instagram.

Hi han participat un total de 26 negocis, un èxit de participació i predisposició per part de tots i totes. Oferir propostes, recursos i activitats d’aquest tipus, tant al teixit empresarial com al comercial és un dels propòsits del Servei de Promoció Econòmica.

Curs Instagram
Curs Instagram

Et pot interessar