Vilassar de Dalt acull una campanya de comunicació i sensibilització ambiental

Aquest dimecres ha començat a Vilassar de Dalt una campanya de comunicació i sensibilització ambiental per tal de fomentar la separació de residus entre la població. Per una banda, es realitzaran punts informatius al carrer que es localitzaran a diferents punts del poble com el mercat setmanal, el parc de can Rafart o el pavelló de can Banús.

Aquests punts informatius consisteixen en el muntatge d'una carpa on hi ha dos educadors ambientals informant sobre la separació de residus al municipi i com fer-la i on s'han de dipositar els residus. També s'informa sobre la gestió de residus a Vilassar de Dalt i es mostren diversos objectes fabricats a partir del reciclatge dels envasos, el papercartró i el vidre. En aquest sentit, els educadors ofereixen la possibilitat de fer un taller sobre la reutilització de residus com l'elaboració d'una bossa a partir de paper de diari.

La campanya, que també preveu fer una xerrada-taller al casal d'avis de can Rafart, es financia amb les aportacions de les empreses Ecoembes i Ecovidrio dedicades al reciclatge d'envasos i vidre respectivament, fruit del conveni que l'Ajuntament té amb l'Agència de Residus de Catalunya i empreses del món del reciclatge.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-10-2020 12:55